markedsføring

Som med enhver markedsføring aktivitet, er det første skridt i enhver link bygning kampagne er oprettelsen af mål og strategier. Desværre, link building er en af de mest vanskelige aktiviteter at måle. Selv om motorer internt veje hver link med præcise matematiske målinger, er det umuligt for dem på ydersiden for at få adgang til denne information.



Firmaer er afhængige af en række signaler til at hjælpe med at opbygge en rating skala af link værdi. Sammen med data fra link-signaler, der er nævnt ovenfor, er disse målinger omfatter følgende:

Ranking for Relevante søgeord


En af de bedste måder til at bestemme, hvor meget en søgemaskine værdier en given side er at søge for nogle af de søgeord og sætninger, der side mål (især dem i titel-tag og overskrift). For eksempel, hvis du forsøger at rang for udtrykket "hundehotel," at tjene links fra sider, der allerede rang for denne sætning, vil hjælpe betydeligt.


Domæne Myndighed


DA er en forespørgsel-uafhængige mål for, hvor sandsynligt et domæne, er at rang for en given forespørgsel. DA beregnes ved at analysere internettets domain graf og sammenligne et givent domæne til titusinder af søgninger i Google.

Konkurrenters Backlinks


Ved at undersøge backlinks (indgående links) af et websted, der allerede er placeret godt for dine målrettede søgeord, sætning, vil du få værdifulde oplysninger om de links, der hjælper dem med at opnå denne placering. Ved hjælp af værktøjer som Open Site Explorer, Firmaer kan opdage disse links, og de målretter mod disse domæner i deres eget link building kampagner.

Læs mere om design af hjemmesider her

Antallet af Links på en Side


I henhold til den oprindelige PageRank-formel, er den værdi, som et link, der går, er en fortyndet af tilstedeværelsen af andre links på en side. Dermed, alt andet lige, at være knyttet til en side med nogle links er bedre end at være knyttet til en side med mange links. Den grad, som det er relevant, er ukendte (i vores test, ser det ud til at være vigtige, men ikke så overvældende), men det er helt sikkert noget at være klar over, som du foretager dit link erhvervelse kampagne.

Potentielle Henvisningstrafik


Link building bør aldrig være alene om søgemaskiner. Links, der sender store mængder af direkte klik-gennem trafikken ikke kun en tendens til at give bedre søgemaskine værdi for placeringer, men også sende målrettede, værdifulde besøgende til dit websted (grundlæggende mål for alle Internet marketing). Dette er noget, du kan skøn baseret på antal besøg eller sidevisninger i henhold til hjemmeside analytics. Hvis du ikke kan få adgang til disse tjenester som Google Trends kan give dig en idé om, i det mindste domæne-bred trafik, selv om disse estimater er kendt for at være vildt upræcise til tider.


Det tager tid, praksis og erfaring til at opbygge komfort med disse variable, da de vedrører søgemaskine trafik. Men, ved hjælp af din hjemmesider, analytics, bør du være i stand til at afgøre, om din kampagne er en succes.

Succes kommer, når du kan se stigninger i trafik, højere placeringer, mere hyppige søgemaskine gennemgang og stigninger i de link, der henviser trafik. Hvis disse målinger ikke stiger efter en vellykket link bygning kampagne, er det muligt, du enten nødt til at søge bedre kvalitet, link-mål, eller forbedre din on-page optimering.
Fem Prøver af Link Bygning Strategier

Få dine kunder til at linke til dig


Hvis du har partnere, du arbejder med regelmæssigt, eller loyale kunder, som elsker dit brand, kan du udnytte dette ved at sende partnerskab badges—grafiske ikoner, der linker tilbage til dit website (som Google ofte gør med deres AdWords certification program). Lige som du ville få kunder iført t-shirts eller sportslige din kofanger klistermærker, links er den bedste måde at udføre det samme kunststykke på nettet. Tjek dette indlæg om e-handel links til mere.

Hvad er de bedste søgeord?

Opbygge en virksomhed, blog, gøre det til en værdifuld, informative og underholdende ressource
Dette indhold og link bygning strategi, der er så populære og værdifulde, at det er en af de få anbefalet personligt af ingeniører hos Google (for mere om dette, se artikel i USA Today og Stone Temple). Blogs har den unikke evne til at bidrage frisk materiale på et ensartet grundlag, deltage i samtaler på tværs af nettet, og tjen lister og links fra andre blogs, herunder blogrolls og blog mapper.

Skabe indhold, der inspirerer til viral deling og naturligt forbinder


I SEO-verden, vi ofte kalder dette "linkbait." Gode eksempler kan nævnes David Mihm er Lokal Søgning Ranking Faktorer, Sammenligne Surikat, eller det Ikke sjovt, Hvordan At Rengøre et Vindue. Hver udnytter aspekter af nytten, formidling af information, eller humor til at skabe en viral effekt. Brugere, der vil se det en gang ønsker at dele det med venner, og bloggere/tech-kyndige webmastere, der ser det ofte vil gøre det igennem links. En så høj kvalitet, redaktionelt tjent stemmer er uvurderlige til at opbygge tillid, myndighed, og placeringer potentiale.

Hvorfor vælge CMS systemet.

Nyhedsinteresse


Tjene opmærksomhed af pressen, bloggere og medier er et effektivt, time-honored måde at tjene links. Nogle gange er det så simpelt som at give noget væk gratis, frigive et nyt produkt, eller hvori noget kontroversielt.
Link building aktiviteter, du engagerer sig i høj grad afhænge af den type websted, du arbejder med.

For mindre sites, manuel link building, herunder biblioteker, link anmodninger, og link udvekslinger kan være en del af ligningen. Med større sites, disse taktik har tendens til at falde fladt og mere skalerbare løsninger er påkrævet. Prøve strategier, der er listet her, selvom det er på ingen måde en udtømmende liste.

Søg efter websteder, som din ved hjælp af søgeord og sætninger, der er direkte relevante for din virksomhed. Når du finder websteder, der ikke er direkte konkurrerende, e-mail dem, bruge deres online-formularer, ringe til dem på telefon, eller endda sende dem et brev med post til at starte en samtale om at få et link. Tjek denne blog-post på linket anmodninger om flere oplysninger.

Hvilke sociale medier skal man bruge?

Link Building

En sidebemærkning om at købe links

Google og Bing søge at rabat indflydelse af betalte links i deres organiske søgeresultater. Mens det er umuligt for dem at opdage og miskreditere alle betalte links, søgemaskiner sætte en masse tid og ressourcer i at finde måder at registrere disse. Hjemmesider fanget købe links eller deltage i linkudveksling, der har risiko for alvorlige sanktioner, der vil droppe deres placeringer i glemmebogen. På trods af disse bestræbelser, link køb virker nogle gange; mange søgning fagfolk ønsker søgemaskinerne vil gøre endnu mere for at modvirke det.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Kreative Tips Og Ideer

Professionelle Tips Til At Hjælpe Dig Med Fotografering

Fotografering