Kreative Tips Og Ideer

At holde det enkelt at få de bedste billeder. Oftere end ikke, vil du opdage, at du kan drastisk ændre udseendet og fornemmelsen af et billede ved at finjustere forskellige niveauer og indstillinger.
Er du på udkig til at skubbe din fotografering til det næste niveau? Ved at bruge de teknikker, du vil læse om i de følgende afsnit, kan du skifte fra en dagligdags trivielle fotograf, at en sand kunstner. De tips, der her vil dække det spektrum af værktøjer til rådighed til at blive en kompetent og professionel fotograf.



TIP! Du SKAL have en professionel kvalitet kamera til at tage professionel kvalitet billeder. For eksempel, købe et dSLR-kamera for kvalitet skud.
Overvej at købe et dSLR for at tage professionelle stil billeder. SLR er en forkortelse for "spejlreflekskamera." Denne type kamera giver dig mulighed for at se præcis, hvad kameraet ser, når du tager dine skud. Digitale Spejlreflekskameraer, eller digitale spejlreflekskameraer, og også give dig mulighed for at se det færdige foto med det samme, så du kan bestemme, om billedet er vellykket. Kig efter et DSLR, der er full frame, da dette giver den største billede sensor, og derfor giver den mest detaljerede billeder.



TIP! Hvis det bliver en seriøs fotograf er noget, du ønsker at gøre, så vil du have en dSLR. Denne digital single lens refleks kamera kan hjælpe dig med at se motivet, når du tager fotoet.
Det er vigtigt at give dine billeder dybde når du tager landskaber. Giver seeren med en forståelse af skalaen for billedet ved at placere en person i billedets forgrund. Du kan øge den samlede skarpheden af billedet ved hjælp af en lille blænde indstilles korrekt for den type kamera du bruger.

TIP! At have tilstrækkeligt lys er vigtigt for at tage fotos, men hvis du tager billeder i lys eller direkte sollys, kan du ende op med dårlige skud på grund af for meget lys. Det kaster mærkelige skygger og blænding, får personer til at knibe, og fremhæver ujævnt.
Når du vælger, hvilke af dine fotos, for at vise andre, vælge dem, som du er mest stolt af. Modstå trangen til at vise flere vinkler af samme indstilling, eller at vise for mange billeder på en gang. Dette vil gøre kigger på dine billeder meget kedeligt for alle andre – ingen kan lide at se på det samme emne igen og igen. Holde ting frisk ved at vise en række af din fotografering.

TIP! Prøv at komme tættere på den genstand, du forsøger at fotografere. Dit billede vil ikke være meget interessant, hvis din primære motivet kan ikke ses tydeligt.
I form af stor fotografering tips, du kan bruge, her er en, der er meget undervurderet. Lær om lukkertider. På dit SLR-kamera, der er flere indstillinger, S, A, M og P. Program tilstand er angivet med "P". Dette vil have den lukkertid ad blænde allerede er indstillet. Hvis du har ingen idé om hvilke indstillinger, du ønsker, "S" er et sikkert valg!

TIP! Generelt, digitale kameraer i dag bruge de indbyggede flash mekanismer, der fungerer automatisk, når kameraet bruges i en dæmpet belysning, Det er fint til casual snapshots, men hvis du vil have mere professionelle resultater, du har brug for en bredere belysning muligheder, du kan få ved at bruge en ekstern flash. Kontroller, at dit kamera har en "hot shoe" på toppen, der vil rumme en ekstern blitz, så gå til en professionel kamera butikken for at sikre, at du får en, der automatisk synkroniserer med dit kamera.
Før du går på en tur, sørg for omhyggeligt at pakke udstyr. Pack dog mange linser du forventer at bruge, og ikke forsømme at smide i rengøring tilbehør og backup batterier. Aldrig pack mere end du har brug for. Tænk over, hvilke elementer der skal være nem til at tage på din rejse.

TIP! Synes om at deltage i en fotografering klub eller gå tage billeder med en anden fotograf som dig. Lytte til eventuelle tekniske tips, de har, men sørg for at holde din egen stil.
Husk at have kameraet klar, når du er på tur. Bruger det ofte. Et billede knækkede uden nogen bestemt motiv kan blive vigtigt, at du på et senere tidspunkt ved at stimulere dine minder og hjælper dig med at ringe tilbage til den stemning af din rejse. Mener om at tage billeder af butikker, mønter, busbilletter eller vejskilte for eksempel.

TIP! Tag dine billeder med en manuel hvidbalance. Dette vil have en enorm indflydelse på stemningen i dine billeder vil have, og vil give dig mere kontrol over, hvordan hver enkelt billede vil se ud.
At finde det rigtige emne at fotografere. Kan du have det bedste udstyr, og være yderst talentfuld, men uden den rigtige emne, du vil ikke få kvalitet billeder. Omhyggeligt vælge objekter, der inspirerer dig, eller finde en model, der vil stille op til dig.

TIP! Når du ønsker at prøve noget lidt anderledes til et foto, skal du justere fokus for dit kamera til varierende grader. Ændring af dybdeskarphed, eller f-stop, vil lægge alle fokusere på motivet af dit skud, og sløre baggrunden.
Hvis du ønsker at få til at tage billeder i den gammeldags måde forsøger at finde en gammel film kamera og tage nogle billeder! Du kan bruge ISO 200 sort-og-hvid film for at få en god balance mellem alsidighed og dramatiske resultater. Når det er tid til at udvikle din film, kan du prøve at bruge forskellige typer af print-papir.

TIP! I de fleste situationer, er du nødt til at træffe et valg mellem at din eksponering til fordel højdepunkterne i et billede eller dets skygger. Godt billede-software vil lade dig tage to billeder viser hver effekt, og blend dem til at skabe den perfekte balance af begge dele.
Hvis du ønsker at forbedre din fotografering færdigheder, bør du begynde med at undersøge kunsten at rette sammensætning. Som enhver anden kunstform, hvis sammensætningen i dit foto er ikke rigtigt, det arbejde, der vil lide. Prøv at studere og anvende regler for sammensætning til alle dine billeder til at blive bedre til at fotografere.

TIP! Røde øjne kan gøre en stor foto i en ødelagt en. Du kan forhindre røde øjne ved at undgå flash, når det er muligt.
Tilpasning af kameraets fokus eller varierende belysning niveauer er blot to af de fantastiske ting, du kan gøre for at skabe betagende billeder. Den følgende artikel vil hjælpe dig med at producere fotografering, som du kan være stolt af.

Professionel fotograf – Pro fotografering

Fortsæt Læsning...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Professionelle Tips Til At Hjælpe Dig Med Fotografering

Fotografering