Effektiv Rådgivning

Effektiv Rådgivning Om Håndværket For At Tage Billeder!


TIP! Vælge, hvad du ønsker i billedet. Forestil dig et vindue, gennem hvilket du kan se, kun en udvalgt del af emnet.
Er du i stand til at tage fremragende billeder? Ønsker du at lære at hjælpe med at forbedre dine fotografiske evner? Hvis så, derefter er denne artikel for dig. Denne artikel indeholder gode råd om, hvordan du kan gøre bedre til at fotografere.



TIP! Den holdning, som du anvender, når du holder dit kamera kan gøre en stor forskel, på kvaliteten af dine billeder. For at holde dit greb stabil, hold din øvre arme og albuer tæt på din side og forbered dine hænder på kameraets bund og sider.
Eksperimentere med forskellige lukkertider for at se, hvad der fungerer bedst for de forskellige scenarier. Du kan vælge at lade lukkeren åben og fange nattehimlen, da det hvirvler over hovedet, eller-sættet hvis, for en brøkdel af et sekund til at fange høj hastighed handling. Jo hurtigere omfattet af billedet bevæger sig, jo hurtigere lukkertid, der skal være, og vice versa.


TIP! Hvis du tager billeder med mennesker i dem, sløre baggrunden lidt. Hvis din baggrund er fokuseret det kan tage noget fokus fra dit motiv.
Hvis himlen ser overskyet, minimere dens udseende i dit billede. Et stort skår i grå vasker ud af et foto, der giver en afdæmpet look til hele skud. Hvis du virkelig ønsker eller har brug for et skud i overskyet betingelser, kan du prøve et sort og hvidt billede for at maksimere kontrast og forbedre det samlede billede. Hvis himlen udenfor er der en smuk blå, omfatter det i dine billeder, men se lyset.

Brug af andre fotografer til at blive inspireret. Visning af andres arbejde vil hjælpe dig med at huske på, at fange et øjeblik kan gøres på så mange forskellige måder.

TIP! Hvis du er fascineret af den nostalgiske kvaliteten af fotografering fanget af traditionelle film, overveje at tage en manuel kamera fra din lokale thrift shop. For at opnå den mest dramatiske effekt, du skal bruge sort og hvid film, der har en rating, der er mere end 200.
Den holdning, som du anvender, når du holder dit kamera kan gøre en stor forskel, på kvaliteten af dine billeder. For at holde dit greb stabil, hold din øvre arme og albuer tæt på din side og forbered dine hænder på kameraets bund og sider. Dette vil bidrage til at skabe klare billeder med mindre at ryste. Holder dine hænder under dit kamera og objektiv forhindrer dig også klodset at tabe det.

TIP! Se naturlig belysning! Hvis du tager uden skud, at solen skulle være lav for at få den optimale effekt. Sent på eftermiddagen eller tidligt om morgenen er de bedste valg.
Vælg kun dine bedste billeder at vise. Ikke viser alle dine billeder, eller endda for mange billeder af samme fag. At se de samme ting flere gange, kan blive kedeligt. Mix op din repertoire til at holde dine seere engageret.

TIP! Når du tager et billede af en gruppe af mennesker, så lad dem vide, hvad de skal bære, før skuddet. Mens det er unødvendigt for alle til at matche dine fotos bliver pænere, hvis alle er iført komplementære farver.
Hvis du tager billeder med mennesker i dem, sløre baggrunden lidt. Har en baggrund, der er i fokus, vil tage væk fra motivet, hvilket gør det sværere at omstille beskuerens fokus til det rigtige sted. Du kan gøre dette ved blot at flytte din baggrund endnu længere væk fra emnet.

TIP! Prøv at finde interessante muligheder for at ramme dine billeder. Dette betyder ikke, at framing et færdigt billede, men ved at bruge miljøet til at frame emnet.
Fotografering skal være sjovt. Det skal bruges til at huske et bestemt øjeblik, begivenhed eller et sted, så du kan vise andre, eller så du kan huske det selv. Have det sjovt, når du tager billeder, så kan du blive begejstret for at lære en ny færdighed.


TIP! Du kan forbedre dine billeder ved at holde kameraet og din opmærksomhed er fokuseret på motivet. Godt kamera fokus er en kritisk element i at komponere dit billede og er nøglen til at skabe et image, der afspejler din egen stil.
Tag nogle billeder af din rejse souvenirs. Overveje at fotografere den butik der har solgt dig varen, eller bare tage et foto af genstanden imod en unik baggrund. Dette er en fantastisk måde at fange minder og huske, hvor du har muligvis købt en bestemt vare fra.

TIP! Silhuetter er unikke billeder. Den nemmeste metode er at bruge en solnedgang, men der er andre kreative metoder.
Være parat til at tage noter, når du praksis fotografering. Når sortering gennem massive mængder af billeder, huske den nøjagtige sammenhæng eller indstilling af hvert fotografi kan være svært. Bære en notesblok med dig og tage noter om placering og hvordan du følte det.

TIP! For at slå fotografering til en livslang hobby, det er vigtigt, at du investerer i det bedste kamera udstyr. De fleste fotografer gå med de Store To: Nikon og Canon.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Kreative Tips Og Ideer

Professionelle Tips Til At Hjælpe Dig Med Fotografering

Fotografering