Lær At Tage Bedre Billeder Med Disse Tips

Lær At Tage Bedre Billeder Med Disse Tips


TIP! Gør ikke din fotografiske teknikker for kompliceret; at forenkle din proces, der kan få dig i bedre billeder. Du kan ofte tage et fremragende fotografi, uden at foretage nogen justeringer af farve, lys, motion eller andre tekniske elementer.
Selvom du tager billeder, er altid at få mere og mere populære, er der stadig mange mennesker spekulerer på, om de bør, eller selv kunne lære avancerede fotografiske færdigheder. Du er nødt til at lære de mange kompetencer, for at tage din fotografering fra det ordinære til det ekstraordinære. Disse tips kan hjælpe dig med at få den viden, du har brug for.

TIP! Hvis du ønsker at tage professionel kvalitet fotos, du har brug for et professionelt kamera. Overvej at få en digital single lens refleks kamera, eller et dSLR, hvis du har planer om at tage af høj kvalitet eller professionelle fotografier.
Holde din trigger finger klar på alle tidspunkter. Hvis du venter, kan motivet flyttes eller noget kan bevæge sig i, for at blokere for dit udsyn. Det er bedre, hvis dit kamera tager billeder hurtigt.

TIP! Et dSLR er et vigtigt redskab, hvis du søger at tage mere professionelle billeder eller alvorligt omfavne fotografering sig selv. Disse single-lens reflex kameraer giver dig mulighed for at se dit emne i realtid, mens du tager billedet.
Det er vigtigt at give dine billeder dybde når du tager landskaber. Tilføj skala til dine billeder ved at inkludere et objekt eller en person i billedet i forgrunden. Giver skarpe fokus på at dine billeder kan være så simpelt som at ændre dine indstillinger. Åbninger mindre end f/8 for digitale kameraer og f/16 for den fulde indrammet SLR-kameraer, vil give dig det billede, du virkelig ønsker.

TIP! På trods af den generelle opfattelse, at sun-fyldt dage gør for gode billeder, virkeligheden er, at en solbeskinnet dag kan gøre for dårlige billeder Direkte sol vil kaste skygger og forårsage glares men det vil medføre fremhæver, at den er ujævn og dit fag kan knibe. Hvis du kan, kun skyde udendørs i de tidlige timer om morgenen eller i løbet af sene aften timer.
Justere hvid balance indstilling på dit kamera. Mens de tager billeder indendørs, nogle gange får du en gullig farve på grund af pærer. Det er ofte ikke nødvendigt at ændre belysning sig selv, når hvidbalancen kan justeres for at give dig en bred vifte af muligheder. Dette skulle give et langt mere professionelt udseende til dine billeder.



TIP! Vælg blot din bedste fotografering til at fremhæve og vise. Undgå at vise for mange billeder, mange billeder, der indeholder de samme emne.
Når du tager billeder af mennesker, dit emne vil stå sig bedst mod, at baggrunden er lidt sløret. Hvis du fokuserer mindre på den baggrund, og mere om dit emne, vil du opdage, at der vil være fokus direkte på dem. Dette tab af fokus kan opnås ved at øge afstanden mellem person og baggrund.

TIP! Eksperimentere lidt med den funktion, der giver dig mulighed for at justere niveauer af hvidhed. Hvis du forlader det hvide balance uændret, billeder taget inde i kan tage på en gul hue på grund af det kunstige lys.
Mere ofte end ikke, at tage et billede af en person, der vil yde den bedste og mest levende billeder. Spørg om lov, før man fotograferer andre. Folk fra fremmede lande tilføje ægthed, karakter og livlighed til fotografier. Se for oprigtige udtryk og casual tøj.

TIP! Leg med forskellige farveskemaer, kamera vinkler og fotografering funktioner. En original objekt er noget, der er ikke forpligtet til at tage et flot billede.
Der er ingen specielle formel, der automatisk producerer en dygtig fotograf. Må ikke stoppe med at tage billeder. Med hvert billede, du tager, vil du få erfaring. Med digital fotografering, vil du ikke nødt til at udvikle hvert skud, du tager, eller holde dem. Dine færdigheder forbedres over tid, og du vil drage fordel af at gennemgå dine billeder og hvad du kunne have gjort for at forbedre dem.

TIP! Tag billeder af mennesker, uanset hvor du går. Altid får deres tilladelse først.
Har du brug for billeder af motiver, der er gennemvædet eller dug med regn? Nogle gange er vejret ikke forpligter, men du kan oprette dine egne regn bærer rundt på en vand-spray flaske med dig at sprøjte dit fag.

TIP! For at tage ordentlig indendørs billeder under fluorescerende lys, bør du justere dine indstillinger for hvidbalance. Det handler om belysning og farve, toner, så du skal være meget opmærksom på, hvordan lysstofrør kan have en negativ indflydelse på dine billeder.
Være på udkig efter mønstre, når du optager ethvert emne. Mønstre, især dem, der gentages, kan være meget interessante ting at se i et billede. Hertil kommer, at mønstre kan bruges som baggrunde og unikke perspektiver for at indramme dit motiv.

TIP! Der er tre vigtige punkter at huske på, når man fotograferer nogen liggende punkt. Disse tre omfatter en baggrund, en mid jorden og forgrund.
Leger med det fokus kan skabe et mere interessant billede. En lavere f-stop betyder, at den vigtigste emne vil blive shaply fokuseret i modsætning til en sløret baggrund. Dette er et godt fotografi stil til brug for portræt billeder, som er genstand er som regel tæt på objektivet. Større f-stop vil gøre dybde af feltet, og større, hvilket resulterer i hele det foto, der er i fokus. Brug denne funktion, når du tager panorama eller liggende billeder.

TIP! Du bør være på udkig efter kunstige eller naturlige mønstre til at fotografere. Mønstre, især dem, der gentages, kan være meget interessante ting at se i et billede.
Da du har nu læst de nyttige tips i denne artikel, er du klar til at begynde at implementere det, du har lært. Husk, at al rådgivning i verden vil ikke hjælpe dig, før du beslutter dig for at gøre brug af det.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Kreative Tips Og Ideer

Professionelle Tips Til At Hjælpe Dig Med Fotografering

Fotografering